ایرانگردی
به گزارش آی فیلم 2، بدن ما در هر فصل از سال، غذاهای مناسب با آبوهوای همان فصل را تقاضا می کند بدین منظور در فصل تابستان برای سلامتی بدن، باید سراغ غذای های تابستانی رفت.
تهیه غذاهای مناسب فصل، به سلامتی و ایمنی بدن کمک میکند. علاوه بر حفظ صحت بدن، تهیه این غذاها، در فصل گرما برای تازه سازی بدن بسیار مفید می باشد.
در ادامه با روش تهیه غذایی مخصوص تابستان به روش مردم افغانستان آشنا می شوید:
مواد لازم:
یک گیلاس نخود نرم شده
دو عدد کچالو(سیب زمینی) نرم شده
4 عدد بادنجان رومی(گوجه فرنگی)
یک بسته کاهو
یک بسته نیش پیاز(پیازچه)
دو عدد بادرنگ(خیار)
دو عدد زردک(هویچ)
دو عدد مرچ سیاه
دو مرچ دلمه
یک عدد لیمو ترش
روغن به قدر ضرورت
نمک به قدر ضرورت
طرز تهیه:
در قدم نخست، تمام سبزیجات را خورد نموده همراه با کچالو(سیب زمینی) مخلوط می نماییم و بعد از آن آب لیمو را به همراه دو قاشق روغن زیتون، نمک و مرچ سیاه(فلفل) به آن علاوه می نماییم.
در پایان آخر ماست را به سبزیجات اضافه کرده بعد از مخلوط کردن صرف می کنیم.
سمیه غفوری زاده